Armando Rissotto, un vellet sensible i amant de la bona cuina, segueix fidel al seu càrrec de mosso de pista, director, presentador i tot el que faci falta.
Per donar un toc original al seu espectacle de varietats, decideix presentar-lo com si fos la carta d'un menú exquisit.
Els artistes que desfilen per la pista són els ingredients adequats per a la creació d’aquest menú tan especial.
MENÚ ESPECIAL “ARMANDO RISSOTTO”
Entrants: Ràpid i lleuger flamejat de Monocicle RENÉ BOMBIER
1er Plat: Amanida de Cantautor a la vinagreta MENUDO TREMENDO
2on Plat: Pasta de full de fumats Màgics MARIO ESCONDE
Postres: Crema Musical amb bomboms de licor MARIE ALBACETE
Cafè d’alta volada amb un núvol de llet AIR MATIAS
Aquest Menú, elaborat amb les millors estrelles del moment, ens aporta un gran poder energètic i ens allibera de les toxines de la rutina diaria deixant-nos una sensació de benestar i felicitat.
Bon profit!